Illatosítók és szappanok

Válogass finoman illatosított olasz szappankínálatunkból, melyek elvarázsolnak minden fürdöszobában töltött percet. Zuhanyzóban és kádban egyaránt elbűvöl és magával ragad az illata. Táplál, hidratál és közben nem szárítja a bőröd. Szulfátoktól, parabénektől, szintetikus felületaktív anyagoktól és ásványi olajoktól mentes. EDTA-t nem tartalmaz. Vegánbarát, nem tartalmaz állati eredetű összetevőket. Száraz, bőrre kifejezetten ajánlott.

termék
Bio Natura
termék
Orchard
termék
Romantica
10  termék
Dolce Vivere

Olasz illatos szappan választék a legjobb minőségből. Szulfátoktól, parabénektől, szintetikus felületaktív anyagoktól és ásványi olajoktól és tartósítószertől mentes. EDTA-t nem tartalmaz, bőrirritációt nem okoz, nem szárítja a bőrt. Vegánbarát, nem tartalmaz állati eredetű összetevőket. Többféle növény és gyümölcs illattal ellátott illatosító. Fantasztikus illatú llóolaj üvegben, pálcikával fürdőszobába, vagy nappaliba. Üzlethelyiségbe vagy irodába is használható dekoratív illatosító üvegcse rattanpálcikával. Kádban fürdéshez ellazító früdősó barack illattal. Csomagolásuk környezettudatos, hiszen 100%-ban újrahasznosítható.

A Nesti Dante szappanok 1947 óta Firenze városában készülnek sok sok szeretettel és odafigyeléssel. A Nesti Dante csak nemes és organikus olajokat használ, melyeket gyakran használnak az élelmiszeriparban is. Ez teszi lehetővé, hogy olyan alap pasztát kapjanak, amely nem fedi el az illatokat, a parfüm minden illatmorzsája kifejezheti magát, és hosszú ideig tart. A Nesti Dante szappanokat háromszor húzzák és tömörítik speciális rozsdamentes acél gépekkel. Ez a hosszú folyamat garantálja a tömör, sima, részletesen kidolgozott szappant, amely így sokkal hosszabb ideig tart.

Illatok és összetevők: argánolaj, alga, levendula, sheavaj, olivaolaj, rózsa, oliva, aloe vera, mandula, citrom, füge, lime, erdei gyümölcs, jázmin, szamártej, orgona, magnólia, mandarin, menta, méz, tiaré virág, gyöngyvirág, olivalevél, narancsvirág, rózsaszirom, vanília, verbéna, ibolya, fahéj, rozmaring, eper, orchidea, borostyán, articsóka, tök, répa, paradicsom, cseresznye, körte, mandulaolaj, bergamottnarancs, szőlő, áfonya, barack, gránátalma, feketeribizli, napraforgó, moha, dohányvirág, vadfenyő, ginzeng, árpa, csalán, vadszéna, erdei málna, kókusz.