Polar Express

Az ünnepi asztalok igazi csodáját idézi meg a Polar Express karácsonyi porcelán étkészlet kollekciónk, amely aranyos Téli Sarkvidéki Vasút mintával van díszítve. Az izgatott zenészek és vidám kis vonat motívumok a karácsonyi hangulatot varázsolják az étkezőbe, miközben ünnepeljük a közelgő karácsonyt.

Ez a varázslatos kollekció minden elemet magában foglal, hogy az ünnepi asztalod még különlegesebb legyen. A bögre, csésze, szalvéta, keksz tároló, evőeszközök, lapostányér, mélytányér, desszert tányér szett, tálka szett és teás készlet mind része ennek a gyönyörű és praktikus készletnek. Az étkészlet minden darabja kiváló minőségű porcelánból készült, amely nemcsak elegáns, de tartós is.

Polar Express - Téli sarkvidéki expressz karácsonyi porcelán étkészlet

A kollekció különlegessége a mécsestartó, amely valódi karácsonyi hangulatot varázsol az asztalra, teremtve egyedi fényeket az ünnepi vacsora során. A Polar Express kollekcióban a domináns színek a hagyományos fehér és piros, melyek a karácsony melegét és boldogságát idézik.

A termékek mosogatógépben is moshatók, így könnyen tisztán tarthatók, és a festett minták nem kopnak le, nem károsodnak, így hosszú éveken keresztül élvezhetők maradnak. Néhány termékünk díszdobozba van csomagolva, így tökéletes ajándékként is szolgálhatnak szeretteidnek az ünnepek alatt. Fedezd fel a Polar Express kollekciót, és teremtsd meg az otthonodban a varázslatos karácsonyi atmoszférát egy különleges étkészlet segítségével.