Gingerbread

Készítsd fel otthonodat a karácsonyi ünnepre a Gingerbread porcelán étkészlet kollekcióval, mely mézeskalács mintájával igazi hangulatot teremt az ünnepi asztalon. A kollekció minden darabja gondosan tervezett és készített, hogy emlékezetessé tegye az ünnepi ebédeket és vacsorákat.

A Gingerbread kollekcióban megtalálhatók a kényelmes teás bögrék, 2 személyes teás bögrék, teás bögrék fém teafű szűrővel, kávés csészék, 2 személyes kávés csészék csészealjjal, szív alakú porcelán tálcák, karácsonyfa alakú porcelán tálcák, desszert tányérok, nagy méretű 600 ml-es óriás bögre, és ablakos fémdoboz a kekszeknek. Ezek a darabok mind a karácsonyi étkezések szervírozásához készültek, és a részletgazdag mézeskalács mintázatukkal egyedivé teszik az asztali dekorációt.

Gingerbread - Karácsonyi porcelán étkészlet

A kollekció termékei minőségi porcelánból készültek, és moshatók mosogatógépben anélkül, hogy a festés károsodna. Néhány különleges darab díszdobozban érkezik, így tökéletes ajándék lehet szeretteid számára az ünnepi időszakban.

A Gingerbread kollekció domináns színei a fekete, a piros és a barna, melyek hűen tükrözik a tradicionális mézeskalács hangulatát. Az édes mintázatokkal és meleg színekkel ez az étkészletkollekció varázslatos atmoszférát teremt az otthonodban, és segít felejthetetlenné tenni a karácsonyt. Legyen ez a különleges étkészlet része az ünnepi készülődésednek, és hozza el a karácsonyi melegséget asztalodra!