Joyful Santa

Ünnepeld te is a karácsonyt Joyful Santa porcelán étkészlet kollekcióval, mely a vidám Mikulás mintájával varázsolja otthonodat az ünnepi hangulatba. Ez a különleges kollekció az ünnepi tálalás mesteri eszközeivel és egyedi Télapós díszítéseivel teszi emlékezetessé az ünnepi étkezéseket. A kollekcióban szereplő teás bögrék, 2 személyes teás bögrék, teás bögrék fém teafű szűrővel, kávés csészék, 2 személyes kávés csészék csészealjjal, szív alakú porcelán tálcák, karácsonyfa alakú porcelán tálcák, mikulásos desszert tányér szettek, nagy méretű 600ml-es óriás bögre, ablakos fémdoboz a kekszeknek, és télapós tortatál lapáttal minden alkalomhoz kínál stílusos megoldást.

A Joyful Santa kollekció nemcsak esztétikailag lenyűgöző, hanem az ünnepi asztalodat is fokozottan ünnepi és meghitt atmoszférába borítja. Varázsolj egy kis vidámságot az ünnepeidhez ezzel a különleges karácsonyi étkészlettel!

Joyful Santa - Ünneplő mikulás porcelán étkészlet télapóval

Az ételek és italok szervírozását a kollekció elegáns és karácsonyi színekben pompázó darabjai emelik ki. A fehér, piros és zöld domináns színek harmonikus elegyét alkotják, hűen tükrözve a karácsonyi ünnepek klasszikus színpalettáját.

Minden egyes termék prémium minőségű porcelánból készült, és mosható mosogatógépben, anélkül, hogy a díszítések károsodnának. Néhány darab díszdobozban érkezik, így ideális ajándék az ünnepi szezonban.